Bewustwording

Voor mij is de wereld niet zwart-wit, er zijn allerlei schakeringen. Veel van wat er zich om ons heen afspeelt is niet te meten of te ‘bewijzen’. Ieder loopt zijn of haar eigen paadje en bewustwording van je eigen verantwoordelijkheid en je keuzes kan een enorm verschil maken in je eigen leven, en daarmee ook in die van anderen.

Om mensen bekend te maken met ‘het spirituele’ en de zweverigheid van het woord af te halen, heb ik in 2010 het platform Bewust Voorne-Putten opgericht. Op dit platform plaatst elke coach, masseur, wellnessprofessional in de regio zijn of haar eigen items. Dit kan een blog zijn of een stuk over zijn of haar praktijk, óf een item voor in de Bewust-VoornePutten agenda.

Elk jaar op de eerste zondag van juli organiseer ik het Bewust Voorne-Putten Festival

In de laatste jaren is het platform steeds meer gegroeid en doe ik het niet meer alleen. Zo organiseren deelnemers uit het platform bijeenkomsten waarin we elkaar ontmoeten. En het festival organiseer ik met zeven ‘chiefs’ uit verschillende disciplines die elk een eigen plein coördineren. Daarnaast is er iemand die de vormgeving verzorgd en hebben we een groep mensen die helpen met opbouw/afbouw, invulling van extra activiteiten etcetera etcetera. Een hele organisatie, maar heel erg voldoening gevend.

Meer informatie hierover vind je op:  www.bewustvoorneputten.nl