& Meer

Ik heb meer in mijn mars dan het schrijven van teksten. Huur mij in voor een tijdelijk project. Ik vind het leuk om me op verschillende gebieden in te zetten. Hieronder enkele voorbeelden van mijn mogelijkheden en wat ik hierin gedaan heb. Verderop op deze pagina licht ik ze toe en geef ik aan welke ervaring ik hierin onder andere heb opgedaan.

Coördineren

Hoe gaan we te werk? Wie doet wat? Samen schouders eronder.

Pr-projecten

Promotieplan uitwerken: van perscontact, interviews t/m socials.

Lesgeven

Kennisoverdracht en spelenderwijs iets aanleren wat normaliter lastig is.

Presenteren

Presenteren, uitleg geven, trainen en verhalen vertellen.

Creatief meedenken

Wat is onze visie? Hoe geven we daar handen en voeten aan? Hoe brengen we het project tot een goede uitkomst?

Lichaamswerk

Terug naar je Gevoel in een sessie (combinatie coaching/ massage).

Ik laat mij graag inhuren voor tijdelijke projecten op uurbasis. Aarzel niet om contact op te nemen als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen.

Coördineren / leiding geven

Jaren geleden was ik tijdelijk bladcoördinator bij een tijdschrift voor personeelszaken. Het aansturen van mijn collega’s en meedenken over het magazine vond ik erg leuk om te doen. Daarnaast was ik tien jaar lang de motor achter het platform Bewust Voorne-Putten, welke ik in 2011 oprichtte. Meer dan 60 ondernemers sloten zich aan en ik organiseerde zesmaal een festival, waarvan de laatste drie keer op de Brielsche aap. Uiteraard deed ik dit niet alleen: vanuit mijn visie voor het festival stelde ik zeven ‘chiefs’ aan die de verschillende velden onder hun hoede hadden. Daarnaast hield ik nauw contact met de persoon die de styling voor haar rekening nam. Na tien jaar heb ik het platform overgedragen aan een nieuw gevormd bestuur van de Vereniging Bewust Voorne-Putten.
Tijdens een drie maandelijks verblijf in een Kibbutz in Israël, was ik tijdelijk hoofd van de ‘Dining Room’ aldaar.

Presenteren, adviseren en creatief meedenken

Op de foto op de pagina ‘Wat kan ik voor je doen’ zie je mij tijdens ‘Missie Brielse Dom’ in februari 2022. Eventmanager van Stichting De Brielsche Dom, Miriam Hijbeek, vroeg me om samen met haar gasten tijdens het event te interviewen. Ik vond dat echt heel leuk om te doen. Ooit werkte ik enkele jaren in het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem, als gastvrouw/ presentatrice. Ik leerde daar verhalen vertellen aan groepen. Bij Stichting Kunst en Cultuur Brielle gaf ik af en toe een presentatie en een cursus, samen met een collega. Ik adviseerde cultuurmakers over het promoten van hun activiteiten.
Ik heb ervaring in onder andere het mee denken over een bedrijfsvisie, missie, huisstijl en publiciteit. Zowel bij Stichting Kunst en Cultuur Brielle als het platform Bewust Voorne-Putten heb ik me jarenlang met dit soort processen bezig gehouden.

Lesgeven en workshops

Voor ik ging reizen en naar de universiteit ging heb ik een jaar PABO gedaan, ik heb mijn propedeuse en twee stages achter de rug. Tijdens mijn studie gaf ik Nederlandse les aan allochtonen. Ik vind het vooral leuk om dat wat moeilijk is op een leuke, makkelijke manier uit te leggen. Momenteel doe ik dat nog steeds: met workshops social media en geurworkshops vanuit het bedrijf van mijn man. Ik vertel de groep wat geuren met je kunnen doen en vervolgens laat ik geuren één voor één ervaren. De reacties die geuren oproepen zeggen heel veel: vind je een geur te zoet, dan ben je wellicht te hard voor jezelf. Word je van lavendel niet rustig, dan zit je veel in je hoofd en blijf je liever daar. Heel boeiend!

Persoonlijke sessies

Mensen weer bij hun gevoel terug brengen, dat is ook waar ik blij van word. Velen van ons bouwen muren om ons heen om maar niet te hoeven voelen. Dit breekt ons op een gegeven moment op: het wordt moeilijk om ook maar érgens van te genieten. Laat staan om boosheid te voelen of verdriet. Ik geef al jaren sessies ‘Terug naar je gevoel’. Ik gebruik daarbij mijn intuïtie om te voelen wat er in jou weggestopt ligt en massage, aanraking en coaching om je er weer bij te brengen. Een sessie kan veel oprakelen, dus is alleen geschikt voor mensen die er klaar voor zijn om oude ‘shit’ los te laten en kwetsbaar te durven zijn. Want echte kracht komt uit moed, niet uit hardheid. Klik hier voor meer informatie.