Levensverhalen & Sessies

Ik schrijf levensverhalen én geef sessies emotioneel lichaamswerk om mensen bij hun gevoel te brengen.

Levensverhalen

Veel mensen hebben als ze ouder worden de behoefte om hun levensverhaal te delen. Zeker als de dood dichterbij komt, willen zij ons heel graag vertellen wat er allemaal in hun leven gebeurd is. Vaak is het steeds weer vertellen van deze verhalen aan partners, kinderen en kleinkinderen ook een vorm van verwerking.

Om deze mensen te helpen én ook een stukje nalatenschap te creëren (misschien is de kleinzoon nú nog niet zo geïnteresseerd in de verhalen van zijn opa, maar wellicht komt dat later nog), schrijf ik levensverhalen uit. Ik kom daarvoor langs, één keer of enkele keren, en maak een printbaar verhaal. Dit verhaal kan door de familie of partner uiteindelijk altijd nog zelf worden voorzien van foto’s om deze laten drukken.

Mail mij voor meer informatie.

Sessies: Terug naar je gevoel

Mensen weer bij hun gevoel terug brengen, doe ik ook graag. Velen van ons bouwen muren om ons heen om maar niet te hoeven voelen. Dit breekt ons op een gegeven moment op: het wordt moeilijk om ook maar érgens van te genieten. Laat staan om boosheid te voelen of verdriet.

Ik geef al jaren sessies ‘Terug naar je gevoel’. Ik gebruik daarbij mijn intuïtie om te voelen wat er in jou weggestopt ligt en massage, aanraking en coaching om je er weer bij te brengen. Een sessie kan veel oprakelen, dus is alleen geschikt voor mensen die er klaar voor zijn om oude ‘shit’ los te laten en zich kwetsbaar op te stellen. Want echte kracht komt uit moed, niet uit verharding.

Klik hier voor meer informatie.