Marketing

Ik help bedrijven en particulieren met hun marketing. Daarbij staat in mijn boekje de essentie centraal en niet het mooie verhaal erom heen. Wie ben je, wat doe je en hoe deel je dat met de wereld? Heel simpel.

Essentie

Het woord “Marketing” is erg beladen. We hebben er een hekel aan gekregen door uitingen van bedrijven die willen ‘scoren’: er alleen maar bezig zijn met jou overhalen om hún product te kopen. Maar marketing is allereerst: bekend maken. Laten zien wat je kunt, wat je hebt. Als je dat goed doet, dan komen de verdiensten vanzelf. Een goede smid heeft immers ook een bordje staan aan het begin van de weg. Als je het verhaal achter je bedrijf wilt delen vanuit je essentie, dan kan ik je daarbij helpen.

Referenties

De afgelopen tien jaar heb ik bedrijven geholpen met websites, nieuwsbrieven, social media en meer. Je kunt me vragen naar contactgegevens van mensen die ik heb geholpen. Vaste opdrachtgevers zijn de Gemeente Brielle en de Brielse Belangenvereniging. Voor hen houd ik de website en social media van Beleef Brielle bij: dé website voor toeristen en inwoners van Brielle. Ik schrijf hiervoor ook regelmatig persberichten en interview winkeliers. Ik vind het vooral leuk om nieuwe acties en projecten te verzinnen om de vestingstad weer nét op een andere manier te promoten. Dus als je me vraagt: wat is jóuw talent? Dan zou ik gelijk antwoorden: mijn creativiteit.

Bewust Voorne-Putten

Vanuit deze creativiteit, komt ook uit mijn koker het platform ‘Bewust Voorne-Putten’. Professionals op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording stellen zich voor op de website en delen hun evenementen via de evenementenkalender. Het jaarlijkse Bewust Voorne-Putten Festival op de Brielsche aap, welke door honderden geïnteresseerden bezocht wordt, is daar een uitvloeisel van.

Contact

Het kan zijn dat het bovenstaande je aanspreekt. Heb je een vraag? Mail me dan, wie weet is er een klik en is het voor ons beiden interessant om elkaar te ontmoeten.