Persoonlijke sessies

TERUG NAAR JE GEVOEL

On By Carry Maria klein Gunnewiek

Op zaterdagen kun je bij mij in Brielle in mijn huiskamer terecht voor sessies ‘Terug naar je Gevoel’.

Ik geef sessies die bedoeld zijn:

  • voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze zichzelf zijn kwijt geraakt.
  • voor vrouwen die nieuwsgierig zijn naar wat er in hen leeft.
  • voor vrouwen die er open voor staan om oude pijn en blokkades los te laten.
  • voor vrouwen die weer vrijheid willen ervaren en zich weer levend willen voelen.

Kortom: voor alle vrouwen die het contact met zichzelf weer aan willen gaan en niet bang zijn om daarbij grote stukken in zichzelf tegen te komen.

Ik gebruik hierbij mijn intuïtie, coaching en emotioneel lichaamswerk (op een massagemat) om je te laten ervaren wat er in jou gevoeld wil worden.

Let op:
Dit is geen heilige, eenvoudige remedie om bij jezelf te komen. Op een bepaalde manier wel – want het is nogal bijzonder als je na lange tijd weer gaat voelen – maar het kan echt moeilijk zijn, zwaar en intens. Je gaat zélf aan de slag en komt dingen tegen die je misschien liever niet wilt zien, ook al weet je dat het juist stukken zijn die gezien wíllen worden door jou: anders kunnen ze niet helen.

Bovendien komt er van alles los tussen de sessies door, op de meest ongelegen momenten in je dagelijks leven. In de sessies zetten we sluizen open, openen we beerputten en op dat moment voelt dat bevrijdend. (Tenminste, er vanuit gaande dat jij dat tijdens de sessies aandurft.) Thuis en tijdens werk, gezin en andere zaken, gaat het proces gewoon door. Alles wat je ruimte gegeven hebt tijdens de sessie wil dan gevoeld worden. Muren die je ooit niet voor niets hebt opgebouwd, krijgen – met jouw instemming – scheurtjes en die repareer je niet even snel als het je even niet uit komt om te voelen.

Kortom: wanneer je jezelf opent voor je gevoel – bijvoorbeeld door sessies bij mij of op welke manier dan ook (er zijn heel veel wegen die naar ‘Rome’ leiden, kijk welke bij jou past) – ga je een proces in met als eindresultaat dat je nooit klaar bent. Een dankbaar proces, vol groeimomenten, openbaringen, verlichting van zwaarte en loslaten van patronen van je jeugd en leven.

Wil jij een kennismakingssessie (half uur praten, half uur ‘behandeling’)?
Stuur dan een email naar info@carrymaria.nl met je gegevens en in enkele zinnen een uitleg van waarom je wilt komen. Zo’n kennismakingssessie kost €65. De vervolgsessies duren 1,5 uur en kosten €105. Een reeks van drie sessies raad ik meestal aan om echt grote stukken aan te gaan.

Heb jij al eerdere ervaring met processen van persoonlijke groei en al eerder soortgelijk werk aan jezelf gedaan? Dan is de kennismakingssessie wellicht niet nodig: we kunnen dan gelijk het diepe in en soms is één sessie dan al voldoende. Geef aan in je mail wat jij het liefste wilt.