Terug naar je gevoel

In ons heerlijke dijkhuisje op de Veerweg in Brielle kun je bij mij terecht voor sessies ‘Terug naar je Gevoel’.

Ik geef sessies die bedoeld zijn:

  • voor wie die het gevoel heeft dat je jezelf bent kwijt geraakt.
  • voor wie nieuwsgierig is naar wat er in je leeft.
  • voor wie er open voor staat om oude pijn en blokkades los te laten.
  • voor wie weer vrijheid wil ervaren en zich weer levend wil voelen.

Kortom: voor een ieder die het contact met zichzelf weer aan wil gaan en niet bang is om daarbij grote stukken in zichzelf tegen te komen.

Intuitief

Ik gebruik hierbij mijn intuïtie, coaching en emotioneel lichaamswerk (op een massagemat) om je te laten ervaren wat er in jou gevoeld wil worden.

Let op:
Dit is geen heilige, eenvoudige remedie om bij jezelf te komen. Op een bepaalde manier wel – want het is nogal bijzonder als je na lange tijd weer gaat voelen – maar het kan echt moeilijk zijn, zwaar en intens. Je gaat zélf aan de slag en komt dingen tegen die je misschien liever niet wilt zien, ook al weet je dat het juist stukken zijn die gezien wíllen worden door jou: anders kunnen ze niet helen.

Bovendien komt er van alles los tussen de sessies door, op de meest ongelegen momenten in je dagelijks leven. In de sessie zetten we sluizen open, openen we beerputten en op dat moment voelt dat bevrijdend. (Tenminste, er vanuit gaande dat jij dat tijdens de sessies aandurft.) Thuis en tijdens werk, gezin en andere zaken, gaat het proces gewoon door. Alles wat je ruimte gegeven hebt tijdens de sessie wil dan gevoeld worden. Muren die je ooit niet voor niets hebt opgebouwd, krijgen – met jouw instemming – scheurtjes en die repareer je niet even snel als het je even niet uit komt om te voelen.

Kortom: wanneer je jezelf opent voor je gevoel – bijvoorbeeld door sessies bij mij of op welke manier dan ook (er zijn heel veel wegen die naar ‘Rome’ leiden, kijk welke bij jou past) – ga je een proces in met als eindresultaat dat je nooit klaar bent. Een dankbaar proces, vol groeimomenten, openbaringen, verlichting van zwaarte en loslaten van patronen van je jeugd en leven.

Hoe moeilijk het ook is, je gaat je steeds lichter voelen en kan weer beter genieten, ontspannen, levensvreugde ervaren en emoties door laten stromen (waardoor ook fysieke klachten kunnen verbeteren, doordat sommige klachten gerelateerd zijn aan – of direct of indirect veroorzaakt zijn door – de muren en blokkades die je emotioneel hebt opgedaan in je leven).

Volledige sessie of kennismaking?

Wil je een kennismakingssessie (half uur praten, half uur ‘behandeling’)?
Stuur dan een email naar info@carrymaria.nl met je gegevens en in enkele zinnen een uitleg van waarom je wilt komen. Zo’n kennismakingssessie kost €75. De vervolgsessies duren 1,5 uur en kosten €115. Een reeks van drie sessies raad ik meestal aan om echt grote stukken aan te gaan.

Heb je al eerdere ervaring met processen van persoonlijke groei en al eerder soortgelijk werk aan jezelf gedaan? Dan is de kennismakingssessie wellicht niet nodig: we kunnen dan gelijk het diepe in en soms is één sessie van 1,5 uur dan al voldoende. Geef aan in je e-mail waarvan jij denkt dat het voor jou nu klopt.