Biografie

In 2005 studeerde ik af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ben daarmee officiƫel Cultureel Antropoloog (mr. hon.). Mijn afstudeeronderzoek deed ik in een klooster in Thailand (waar ik onderzocht waarom jonge vrouwen non werden) en schreef hier mijn scriptie over.

Naast het leren over culturen en andere gebruiken, leerde ik deze jaren ook te schrijven en zelfs websites te maken.

Na de universiteit

Na mijn studie werkte ik achtereenvolgens bij een uitgever (werd bladmanager van het magazine ‘Business in HRD’), bij een coaching bureau en als gastvrouw/presentatrice in het Openluchtmuseum te Arnhem. Ondertussen volgde ik verschillende cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Brielle

In 2009, na te verhuizen naar Brielle, startte ik hier mijn eigen bedrijf. Van massage en coaching verschoof mijn focus naar marketing en bewustwording. Ik schrijf graag, vind het leuk om mensen te coachen en geniet er van om nieuwe projecten te verzinnen.

Daarnaast help ik mijn man met Creative-Incense, zijn bedrijf in natuurzuivere geuren. Hij heeft werkruimte/winkel in de Koopmanstraat, ook in Brielle en maakt ook geuren op afspraak.

Al met al heb ik een veelzijdig, druk leven en volg daarbij zoveel mogelijk mijn hart.

***