Biografie

In 2005 studeerde ik cum laude af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, ik studeerde hier Culturele Antropologie. Mijn afstudeeronderzoek deed ik in een klooster in Thailand, waar ik onderzocht waarom jonge vrouwen daar non wilden worden. Ik schreef hier mijn scriptie over.

Naast het leren over culturen en andere gebruiken, leerde ik deze jaren ook hoe goed te schrijven en zelfs websites te maken.

Na de universiteit

Na mijn studie werkte ik achtereenvolgens bij een uitgever (werd daar onder andere bladmanager van het magazine ‘Business in HRD’), bij een coaching bureau en als gastvrouw/presentatrice in het Openluchtmuseum te Arnhem. Ondertussen volgde ik verschillende cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Brielle

In 2009, na mijn verhuizing naar Brielle, startte ik hier mijn eigen bedrijf. Van massage en coaching verschoof mijn focus naar marketing en bewustwording. Het werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder Gemeente Brielle en de Brielse Belangenvereniging, aangevuld met mijn werk bij Stichting Kunst en Cultuur Brielle, zorgen al jaren voor een veelzijdige werkweek.  De ene dag heb ik een interview met een winkelier en schrijf een leuk leesbaar artikel voor in de Brielse lokale krant. De andere dag kijk ik samen met een klant naar zijn of haar website en maken we samen een nieuwe nieuwsbrief. En het volgende moment fiets ik door Brielle en maak een foto van een drukbezochte weekmarkt en plaats deze op de sociale media.

Daarnaast help ik mijn man met Creative-Incense, zijn bedrijf in natuurzuivere geuren. We staan regelmatig op beurzen en hebben een werkruimte/winkel in de Koopmanstraat, ook in Brielle.

 

***