Levensverhalen

Veel mensen hebben als ze ouder worden de behoefte om hun levensverhaal te delen. Zeker als de dood dichterbij komt, willen zij ons heel graag vertellen wat er allemaal in hun leven gebeurd is. Vaak is het steeds weer vertellen van deze verhalen aan partners, kinderen en kleinkinderen ook een vorm van verwerking.

Om deze mensen te helpen én ook een stukje nalatenschap te creëren (misschien is de kleinzoon nú nog niet zo geïnteresseerd in de verhalen van zijn opa, maar wellicht komt dat later nog), schrijf ik levensverhalen uit. Ik kom daarvoor langs en maak een printbaar verhaal. Dit verhaal kan door de familie of partner uiteindelijk altijd nog zelf worden voorzien van foto’s voordat u deze laat drukken.

Werkwijze & Tarief

Ik kom twee keer een dagdeel langs, ik schrijf het leven uit in boekvorm (reken op minimaal 60 – 100 pagina’s) met enkele foto’s. Eventueel bel ik tussendoor nog met extra vragen.

Daarna volgt een correctieronde en na jullie goedkeuring stuur ik het geheel digitaal toe. Reken op een tarief van zo’n €1800 – €2400, al naar gelang wat jullie wensen zijn. We stemmen dat vooraf af.

Je kunt vervolgens het boek zelf aanvullen met meer foto’s en deze laten drukken.
Als je wil dat ik dat doe, dan vraag ik een meerprijs.

Mail mij voor meer informatie.