Over mij

Ik hou van persoonlijke verhalen…

Van kind af aan schrijf ik al, het is mijn passie. In mijn jeugd won ik prijzen met verhalen en later op de universiteit (ik studeerde Culturele Antropologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en studeerde Cum Laude af) verdiepte het schrijven zich nog meer. Toen ik mijn bedrijf startte in 2009 werd internet steeds belangrijker en leerde ik wervend schrijven voor online publicaties. Inmiddels heb ik al vele teksten en interviews geschreven.

Ik geniet het meeste van persoonlijke verhalen en vind het een uitdaging om deze te verwerken in juist een artikel voor een bedrijf. Iedere werknemer of eigenaar bij een bedrijf is het waard om in het zonnetje gezet te worden. En de klanten van een bedrijf waarderen de blik achter de dienst of het product.


Wie ben ik?

Ik ben woonachtig in Brielle, Zuid-Holland, in de buurt van het Brielse Meer.

In de serre van ons dijkhuisje bij het havenhoofd zit ik meestal heerlijk te werken.

Ik hou van de natuur (wandelen, zwemmen, suppen), vakantie, massages, genieten van een goed boek (het liefst een spirituele roman), maar ook van lekker dansen.

Carry Maria klein Gunnewiek

Publicaties

Briels Nieuwsland

Bijzonder Brielle: Goed Gestyled

Briels Nieuwsland

Bijzonder Brielle: GluutlooZ & Zo

Briels Nieuwsland – Beleef Brielle – 2019

Dronefoto Winactie Brielle

#38 – februari 2022 – pagina 9

Briellenaer – La Nomade

#34 – mei 2021 – pagina 5

Briellenaer – Lets DenS

Briels Nieuwsland – mei 2020

Memories and Music Brielle

Aanbevelingen

Carry Maria luistert naar je en zet je verhaal om in woorden. Communicatie verliep zeer goed en gaat professioneel te werk!

Carry Maria zet je verhaal om in woorden

— Manon van der poel van hypotheekrente.nl

Ik heb Carry leren kennen als iemand met een scherpe geest, humor en warmte. Carry is vooral erg goed om zaken onder woorden te brengen die normaliter lastig te communiceren zijn. Zij weet op de een of andere manier steeds weer de juiste woorden en tonen te vinden.

De juiste woorden en tonen

— Martin de bree van Next step management