Interviews

Breng je organisatie, winkel, service of dienst op een leuke manier in de aandacht door middel van een interview!

Wat dacht je van een fijn leesbaar interview met jou of je collega’s in een magazine, de lokale krant, een nieuwsbrief of op je website?

Want wat lezen de mensen het liefst? Juist: een persoonlijk verhaal over jou! Ze willen weten wie jij bent, wat jou drijft. Of wie je werknemers zijn. Of je met wie je samenwerkt en waarom.

Mensen vragen mij wel eens: als je het liefst persoonlijk schrijft, zou je dan ook een goede tekst over bijvoorbeeld een groothandel in vis kunnen schrijven? Mijn antwoord: Natuurlijk kan ik dat, maar het liefst doe ik een interview met de directeur van het bedrijf en schrijf ik een artikel over wat hem motiveert, wat hij het leukst vindt aan zijn werk, hoe hij in het vak gerold is en wie hij is, buiten zijn werk om.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een eerste telefonische kennismaking (of per email), waarin je vertelt wat voor doel je hebt met je interview, in wat soort publicatie het gaat verschijnen en voor welke doelgroep het is, maak ik een offerte op basis van het aantal uren dat ik denk nodig te hebben (meestal zo’n 4 uur, soms meer).

Daarna kom ik langs voor het interview á 1 á 1,5 uur. Deze werk ik vervolgens voor je uit tot een fijn, leesbaar stuk. De eerste versie stuur ik je toe. Mochten er nog dingen in staan die je liever anders zou willen, dan pas ik zinnen voor je aan. Je ontvangt daarna het eindresultaat en de factuur.

Het artikel mag je vervolgens vrij gebruiken voor je website, als persbericht of voor een online of schriftelijke publicatie.

Heb je nog vragen of wil je een interview laten afnemen? Neem dan contact met me op:


Publicaties

Briels Nieuwsland

Bijzonder Brielle: Goed Gestyled

Briels Nieuwsland

Bijzonder Brielle: GluutlooZ & Zo

Briels Nieuwsland – Beleef Brielle – 2019

Dronefoto Winactie Brielle

#38 – februari 2022 – pagina 9

Briellenaer – La Nomade

#34 – mei 2021 – pagina 5

Briellenaer – Lets DenS

Briels Nieuwsland – mei 2020

Memories and Music Brielle

Aanbevelingen

Carry Maria luistert naar je en zet je verhaal om in woorden. Communicatie verliep zeer goed en gaat professioneel te werk!

Carry Maria zet je verhaal om in woorden

— manon van der poel van hypotheekrente.nl

Ik heb Carry leren kennen als iemand met een scherpe geest, humor en warmte. Carry is vooral erg goed om zaken onder woorden te brengen die normaliter lastig te communiceren zijn. Zij weet op de een of andere manier steeds weer de juiste woorden en tonen te vinden.

De juiste woorden en tonen

— Martin de bree van Next step management