Teksten

Heb je een goede tekst nodig? Moet je iets schrijven voor werk of privé en vind je het fijn dat iemand je helpt? Iemand van buiten kan een ingewikkeld onderwerp waar jij helemaal in zit vaak gemakkelijker in een tekst vatten. Zo heb je snel en eenvoudig een goed lopende tekst voor je publicatie.

Ik vind het leuk om dat te doen. Ik maak graag vanuit een gesprek met jou óf van een reeds bestaande tekst een mooi, duidelijk verhaal. Waar een webtekst juist kort en wervend moet zijn, mag een schriftelijke publicatie vaak wat langer zijn met meer diepgang. En terwijl je in een blog júist de verdieping zoekt, schrijf je je social media bericht kort en bondig, waarbij vooral de eerste zin belangrijk is.

Maar: in ál dit soort teksten gaat het erom de rode draad goed te hebben, zodat het een samenhangend, fijn leesbaar stuk wordt. Ik help je graag.

En, wil je een meer persoonlijk tintje aan je tekst? Denk dan eens na over een interview. Mensen jou te laten leren kennen is een hele mooie manier om mensen aan jou en je product of dienst te binden.

Neem contact op voor informatie:


Publicaties

Briels Nieuwsland

Bijzonder Brielle: Goed Gestyled

Briels Nieuwsland

Bijzonder Brielle: GluutlooZ & Zo

Briels Nieuwsland – Beleef Brielle – 2019

Dronefoto Winactie Brielle

#38 – februari 2022 – pagina 9

Briellenaer – La Nomade

#34 – mei 2021 – pagina 5

Briellenaer – Lets DenS

Briels Nieuwsland – mei 2020

Memories and Music Brielle

Aanbevelingen

Carry Maria luistert naar je en zet je verhaal om in woorden. Communicatie verliep zeer goed en gaat professioneel te werk!

Carry Maria zet je verhaal om in woorden

— Manon van der poel van hypotheekrente.nl

Ik heb Carry leren kennen als iemand met een scherpe geest, humor en warmte. Carry is vooral erg goed om zaken onder woorden te brengen die normaliter lastig te communiceren zijn. Zij weet op de een of andere manier steeds weer de juiste woorden en tonen te vinden.

De juiste woorden en tonen

— Martin de bree van Next step management